Meg som sanger

Jeg har sunget så lenge foreldrene mine kan huske, og det er vel det jeg liker aller, aller best å gjøre. Jeg begynte i kor så fort det var mulig å begynne, altså ved skolealder, og har ikke hatt noe opphold enn så lenge.

Jeg er veldig glad i å stå på scenen og underholde et publikum, og å kunne formidle følelser gjennom musikk, sang og dans. Jeg legger derfor mye vekt på å kunne alt jeg synger utenat og å lete etter ord og fraser i teksten man kan lage musikken av. Det er viktig for meg at de som hører på blir rørt av musikken og skjønner hva budskapet i det man fremfører er.


Jeg ser på det som en stor styrke å kunne mestre ulike sjangre, så jeg har prøvd meg på litt forskjellig. Jeg synger mye jazz sammen med et band fra hjembyen min (Sjeselong), og det er nok det jeg synes er morsomst. Friheten man har der er både skremmende, utfordrende og frigjørende!

Ellers har jeg sunget i ulike kor, og nettopp nå synger jeg i to ukesbasert kor (Damenes Aften og Collegium Vocale) og andre diverse prosjektkor i sesong. Jeg har nok mest av min erfaring fra kor, og synes det er fantastisk gøy når alle harmoniene stemmer og klinger helt rent!

 

Du finner aktuelle ting jeg er med på på forsiden, og les mer om korene og bandet under "Bakgrunn".