Dirigent


Jeg kan også tilby mine tjenester innen kordireksjon. Nå for tiden dirigerer jeg amatørkoret Vallset Sanglag på Vallset, og Sanglaget som er en gruppe voksne mennesker som liker å synge sammen. Selv har jeg kun et par år med erfaring, men det er et spennende fag som er lett å bli oppslukt i!

Jeg har også dirigert Hedemarken Ungdomskor et år under veiledning av Thomas Caplin og Erland Dalen, som en del av ensembleledelsesfaget på Hamar.


Ellers har jeg jobbet med René Clausen ved Concordia College i Minnesota, USA, ved flere anledninger. Jeg deltar årlig på dirigentkongresser og seminarer der man får oppleve og jobbe med både nasjonale og internasjonale anerkjente dirigenter. Sommeren 2010 var jeg senest på kurs med Erik Westberg - flott opplevelse! :)

Selv om jeg ikke har så mye erfaring kan man godt leie meg inn for en kveld eller helg om det frister! Jeg er også glad i å lage enkel koreografi til korsang for å få det lille ekstra glimtet på en sang. Her kommer danseerfaringen min til god nytte!