Bakgrunn

Musikalsk familie

Jeg er født (1982) og oppvokst i Kongsvinger. Lillesøsteren min og jeg vokste opp med
mye musikk hjemme, og begynte i musikk-
skolen så fort det var råd. Fiolin, cello og kor,
samt sangtimer i senere år sto på planen i
løpet av 13 år der.
Moren min er musikklærer, pianolærer og klarinettlærer, og har utdanning fra musikkhøyskolen i Oslo.
Faren min er en fremragende piano-stemmer
og også musiker, og spiller både på gitar,
trekkspill og bass om det trengs.Utdanning

Jeg jobber med å fullføre lærerutdanning på Hamar Lærerhøgskole, og har tatt fordypning i musikk med sang som hovedinstrument der. I 2006-07 var jeg et år i USA der jeg fortsatte å bygge på musikkutdanningen min, og tok da også noen sangpedagogiske fag. For å få impulser fra noe annet enn den klassiske sangverdenen har jeg tatt, og tar, diverse kurs da det dukker opp en anledning. Har blant annet godkjent Level 1 i Estillmetoden.
Les mer om den HER.Erfaring

Jeg var med på diverse oppsetninger og show i hjembyen Kongsvinger, og er fortsatt aktiv der. Var også med på oppstarten av jazzbandet Sjeselong som jeg fortsatt synger i. Bandet har spilt inne et par cd'er, og du kan høre klipp fra de HER.
Da jeg flyttet til Hamar begynte jeg i Damenes Aften, der jeg fortsatt er aktiv. Nå nylig har jeg også blitt med i flere prosjektkor, og har også vært med Collegium Vocale på korkonkurransen de var på på Malta i november 2009. Begge disse korene er profilerte kor i Hamar-regionen og har gjort seg gjeldende både nasjonalt og internasjonalt.